HTML

Me and My Life

Szerintem mindenki maga irányítja sorsát, de azért történnek, meglepő, izgalmas, vidám dolgok........amikor pedig ezekre visszagondolunk, úgy érezzük, hogy rengeteg dolog van, amiért érdemes élni!!!!!! :-)

Friss topikok

  • Lalolib: Üdv a blog világába! Kivánom, hogy írd ki magadból a gondolatokat az örömöket a fájdalmakat. Hidd ... (2007.08.15. 15:34) Ki is vagyok?

Linkblog

Archívum

Ki is vagyok?

2007.08.15. 15:04 Suzanne

Sziasztok Mindenki!!!!!  :-)

Ezennel megynyitom saját blogoldalam, remélem nem lesz uncsi.Ígérem, igyekszem majd!!! Én egy Heves megyében élő lány vagyok, múlt hónapban töltöttem be 20. életévem.Egerben tanulok, érettségi utáni képzésben veszek részt. (Már alig várom, hogy vége legyen).Ezelőtt Miskolcra jártam egy szakközépiskolába, grafika szakra.Most animációsfilm-készítőnek kellene megtanítaniuk Egerben. Rajzolni jól tudok, és ezt nem beképzeltségből írom, ez tény, kb. 7 éves korom óta hajszolnak a tanárok, hogy legyek művész, és ne pazaroljam el a tehetségem. Csakhogy a művészeknek ritkán van jó sorsuk.Úgyhogy nem leszek művész, a médiában szeretnék majd egyszer dolgozni.De rajzolni, művészkedni attól függetlenül szeretek!Lehet meglepő, de nem animáció és filmkészítés terén.Úgy érzem, a vágás, szerkesztés, újságírás közelebb áll hozzám.

Ezeken kívül imádom az állatokat, a ruhákat, mindent ami művészettörténet és régi épület, a bulizást, a barátaimat, a kihívásokat, az álmokat, a boldog embereket, a mosolygást, a nevetést, a nyíltságot, az őszinteséget,a testedzést, az evést-ivást, az alvást......DE utálom a hazogságot, a kétszínűséget,a pesszimista, rosszindulatú embereket pedig egyenesen UTÁLOM!

Szóval egyenlőre ennyit rólam, a többi később úgyis kiderül...!  :-)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://suzannelife.blog.hu/api/trackback/id/tr9140688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lalolib · http://lalo.blog.hu 2007.08.15. 15:34:29

Üdv a blog világába! Kivánom, hogy írd ki magadból a gondolatokat az örömöket a fájdalmakat. Hidd el, megéri. A többit majd meglátjuk. Szia!
süti beállítások módosítása